Dinner Out Makeup Tutorial

Tutoriali i rradhes eshte nje sugjerim per grimin e darkave,nje zgjedhje ku vemendjen e ka buzekuqi i erret qe eshte dhe tendenca me e propozuar nga sfilatat 16-17.

Buzekuqi i erret synon te zvogeloje madhesine e buzeve,ndaj per kete arsye keshillohet nje zmadhim i pranueshem i buzes me lapsin nje ton me te erret. Ndryshe nga keshillat qe kemi lexuar te gjithe buzekuqi i erret nuk duhet te jete dicka e ndaluar per femrat qe kane buze me te holla ndaj dhe ato mund te provojne kete makeup.

Ngjyra e erret ne buze zbeh dhe lekuren ndaj mos e anashkaloni rouge-n e faqeve por shtojini atyre pak jete para se te dilni.

Une e pelqej shume kete makeup dhe kush me ka ndjekur e di qe e kam aplikuar shume shpesh ndaj sot do keni mundesi te shikoni si e realizoj.

Mirepres cdo koment a sugjerim me shume padurim.

Te gjitha produktet PuroBIO cosmetics 100% natyrale mund t’i gjeni ne te gjitha pikat e shitjes PuroBIO ne Shqiperi, ose online tek www.cocomed.al.

Po ju le edhe linket per te gjitha produktet e perdorura. Klikoni mbi emrat per te vizituar faqen perkatese.

Primer fytyre per lekure te thate

Primer sysh

Fondatina Sublime n.03

Furca e Fondatines n.03

Furca n.09 Rounded Angled

Pudra Indissoluble n.02

Furca e Pudres n.01

Eye Shadow n.01 Champagne

Laps sysh BLACK n.01

Furca e syve n.07

Eye Shadow n.16 Ottone

Mascara ‘LOOK AT ME’

Laps vetullash n.28

Buzekuq n.05 Cherry

Laps buzesh n.39

Furca e Buzeve n.06

Bronzer Highlighter n.03

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *