Festive Make Up Tutorial

Gjate festave te gjithe kemi deshiren te shkelqejme dhe kesaj rradhe kemi vendosur te shkelqejme me grimin. Nuk ka periudhe me ideale per te provuar tonet e syve me shkelqim me xixa apo me efekt elektrik sesa Krishtlindjet apo  Viti i Ri.Ky eshte propozimi im per festa nje smokey eye me blune elektrike, te cilin shpresoj ta shijoni dhe ta provoni dhe ju. Nese ndonjera prej jush (apo ndonjeri) ka deshiren te postoje versionin e saj/tij te makeupit festiv Purobio  ka menduar dhe per kete duke ofruar nje dhurate simbolike nese na beni tag ne insta 🙂 Gjithashtu mirepresim cdo koment apo kritike si dhe nese keni ndonje sugjerim cfare do deshironit  te shikonit ne turorialin e rradhes.

Te gjitha produktet e perdorura te kompanise italiane PuroBIO cosmetics. Jane me perberje 100% organike, te certifikuara. Mund t’i gjeni ne te gjitha pikat e shitjes www.cocomed.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *