Spring by Beleza

Propozimi i rradhes nga PuroBIO Cosmetics eshte nen freskine dhe gjallerine e koleksionit Beleza, me nje ‘z’ 😀

Blushet e reja dhe 2 tonalite buzekuqesh, plus lapsin transparent qe fikson buzekuqin si dhe lapsin bezhe per pjesen e brendshme te syrit. Te gjithe keto si dhe trendin Blush Bomb do ta zbuloni ne videon e rradhes.

Ne pritje te komenteve e sugjerimeve tuaja 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *