Gingham & Ruffles

Jam mese e sigurte qe te gjitha ju jeni hasur me frudat e vogla ne bluza kemisha apo fustane. Te vendosura ne supe menge apo diagonal ato vijne si nje fryme retro ne veshjet e seciles prej nesh. Une zgjodha printin gingham me kuadrate te vegjel dhe e kombinova me xhinset me perla moms style dhe sandalet bezhe. Nje veshje krejt e pamundimshme e shume normale qe ne kompleks te lejon te jesh stylish duke u kthyer ne kohe vetem me detajet. Syzet gjithashtu rrumbullake vijne ne te njejtin stil me gjithcka tjeter.

Kemisha MissGuided

Jeans Tier

Canta Tosca Blu

Syzet &otherstories

Sandalet Public Desire

Ora Daniel Wellington

Photography is Courtesy of Elus Skendaj

_MG_8548 _MG_8577 _MG_8541 _MG_8570 _MG_8587

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *