Black is back

Kushdo qe thote e zeza nuk eshte per veren duhet te shikoje baby Damar… me mamin.

Ok e pranoj qe nuk duhet ta perdor vajzen si aksesor por me besoni ndonjehere eshte menyra e vetme qe une te bej foto si kesaj rradhe nuk mund ta lija vetem ne makine kam deshmitare. Dhe nuk pendohem aspak qe u be pjese e setit pasi

une dua shume ta mbaj kete ditar te bukur mode dhe e bej me shume pasion kete “pune” ndaj┬áduhet ndonje sakrifice e vogel.

Veshja Kohar

Photography is Courtesy of Lorest Sollaku

IMG_2103 IMG_2105 IMG_2106 IMG_2107 IMG_2108 IMG_2109 IMG_2110 IMG_2111 IMG_2112 IMG_2113 IMG_2114 IMG_2115 IMG_2116 IMG_2117 IMG_2118 IMG_2119 IMG_2120

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *