Sheshi Skenderbe

Mendoj se cdokush duhet te krijoje kujtimet e tij me vendin e vet dhe per brezin tone Sheshi Skenderbe ka qene vendi i fotografive te pervjetoreve. Te gjithe kemi fotografi me sandalet me corape e pantallonat e shkurtra aty nen kalin e Skenderbeut  apo te shatervanet ne shesh. Mendoj se ishte mendim i mire te kishte dhe bebi Damar fotografine e saj te Skenderbeu me shpresen qe sheshi do fitoje identitetin e tij e do behet me i bukur se sot.

credits Soela Zani

DEEE7F67-2AF4-439D-8FC4-4111D6EABD4C 604B8B3E-F45A-44A2-89F3-06C428C2AC2F 2D774271-9430-40B6-9E48-1132059D607C 03EE2B8C-C5BA-4283-823A-D186AC680373 90511BAD-B461-494E-8534-87789388175E 3781F71C-9C5D-4372-A0BD-7F685838A751 1A8EA374-B576-44E2-B093-16DE7ABB40E7 8419D20D-28B7-4F08-A219-BD788DEBE25C A7933303-D622-4C38-A5E4-21CA5CE96586 795AA68D-3BE0-4AD7-9811-F6979776E690 CA0419A2-DD3C-4B51-8BD4-FCEC7CAD4CEA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *