• White is my Color

  I am getting used to white now,  I think I know my favorite color now which matches my skin and my character. Love this Sport Suit from Kohar which can be worn also with heels and with an elegant mood on. I am wearing this time shoes called Estela from Marcela Late collection which I love very comfortable and very qualitative I must say.

  I am going to post on my IG a Giveaway with the Estela’s from Marcela Lati Wedding Shoes 🙂

  Go to my IG to find out how to participate

   

  Outfit BAQA from Kohar

  Shoes Marcela Lati 

  Credits Aldi Karaj

  8A5B2A55-2CFC-4BDD-98C3-3EC2922D4DFB 7D9FBB0B-A035-417D-B71A-D0727412BFB3 59C910BD-19B5-4E2A-B72F-6D5D19140576F0418ECB-77AF-46FC-8FE0-07D9580A1B2A A9CD8334-EFAF-46AF-953A-98F6EEE0A01A

 • Bridal Make Up Beauty Talk

  I have always wanted to get married in a white dress. And I never did !

  Even though they say Big loves never end in a White dress I happen to wear it several times only for pictures and never with the Big Love by my side and every time getting better I must admit lol. This time I wore the white dress from Geraldina Sposa to create a Bridal Makeup Look with Eni Lena the Makeup Artist.

  I enjoyed it so much and played the role for a while. Here is the pictures and the video.

   

  Credits Aldi Karaj

   

  21671BBD-0CFB-46F8-9002-E1C8EE13DFF7 87651F1E-12F7-4A80-9C1F-AB83F21ED357 FD342214-D871-46C3-B9BC-62FD59BDEF1B 47E1C945-65AB-48C1-806C-C7C337EABB3C 06BC68DC-2885-4AB9-9AD0-062313C0321E95B939FB-3437-4773-87DD-6AB338914C7F

 • Snake Print

  I love silk dresses especially in Spring they are so comfy and feminine at the same time.

  Snake prints have been a MUST these past two years even though I am not a great fan i found this white and green combo very fresh so i choose to try it. I am so upset with myself that i forgot to put the belt which was really cool on this dress. I have put my Gucci sunglasses because snakes and Gucci fits good together. I am also so enthusiast about the double and triple piercing which now is a huge trend and I sacrificed on following it 😀

  Dress La Femme

  Eyewear Gucci

  Shoes Calvin Klein

  Bag Tosca Blu

  Credits @anibarjami

  D5011D2A-131F-4058-81F1-0F2499969542 F6481BB8-4385-484B-B2CC-E2B66C8BFD6F 09850222-73AD-4E43-9FCC-D0AF69D21DCB 992CD611-5948-4563-8DA9-816E1483498D EF85CB31-6011-45CE-840F-E609073013872FD9A919-C0E9-4193-942A-E3481567FEC00553975B-501D-4135-AC7A-58F1A8DE84C2 AB430578-3F36-4FCC-90A5-BD52571DD95F

   

   

   

 • Marilino

  Staying home in style like a queen is a milestone for every women, but who actually does?!

  Noone I guess unless we want him to fall for us which I think works for the first recent weeks then LIFE. I truly believe than memories are those in which we act and wear like fun and comfort more than perfect and classy.  Who wants to touch a beautiful think everyone is afraid of destroying it.

  BUT I must admit that the feeling of having everything in place like in a magazine makes you feel like unreal.

  Maxi Robe Marilino

  Hair and Makeup @gstudio

  Credits @anibarjami

   
  E38FABFB-AA9F-4F91-8274-044EA667C736 348A07BB-BAD5-48BA-A1FE-0171825C2909606D80A5-A85A-490C-A1F2-8C912B7842A3E7A38E31-B78E-4794-8748-B306E1487C80

 • Estela Beauty Talk Episode 1

  Dear all,

   

  here comes my Estela Beauty Talk project which in fact will be your magazine of trends secrets art history everything you want to know about beauty in simple chats with professionals and passionates public figures or vloggers. We gave them the possibility to express their creativity beauty secrets or whatever tip they want to share demonstrating into my face. It was an honor to start this series with Egerta Shehu Makeup Artist and Hair stylist founder of G-Studio with a summer look artistic also fresh with real flowers.

  What she used during our tutorial

  Chanel Palette

  Charlotte Tilbury Highlighter

  Estee Lauder Green Pencil

  Duart EyeLashes

  Here it is the final result and please subscribe to my YouTube channel for more videos.

  7F0C0EB0-29A4-4132-A5BC-A3A30DAB331E 05DC060F-EAFC-4A2B-B781-BAEF5E80086B 7456DDF5-3694-4997-98BB-1094A10D41A08F543D4A-8944-4ECD-AF9D-A696DCCA219566587BE2-A4C9-4700-A2FE-F9C8BF44A4518BA7EBF1-90C0-4F2C-9362-878D6FE2A9B7 03C7998C-B031-4D87-B18C-123B0CDB195B

   

 • Caffe

  Trying to create a list of things better in Albania than anywhere else and you know what… it looks like the list isn’t that short.

  Starting from the coffee-shops and we can’t argue on this.We have the best coffee-shops, one for each person I guess.

  What about salons and treatments aren’t ours the cheapest on the region and the most professional and accurate the same time?

  Wait expensive cars ?! Recently it is not a common phenomenon but still I think we drive good cars comparing to the neighbors.

  What about the weather we have four seasons and too sunny days even in winter which is very good for living.

  We have great food with the lowest prices and very beautiful places indeed.

  And yes we have beautiful girls and yes I am talking about myself too 😀

  We are the only country in the world who doesn’t need psychologists we do have friends and coffee for that.

  So here comes my smiley face to approve what i mentioned above

  Shirt Massimo Dutti

  Jeans Massimo Dutti

  Eyewear Boucheron @optika1

  Watch Calvin Klein

  Earing #pergrate

  Credits @anibarjami

  E51CEBBA-572D-4090-AE48-8374F2354A4355086193-75F8-4C2E-B1D1-BD7C7F04A37950E28662-BF62-40CB-87D1-50843B50E24F

  62BF3D97-5FEE-4D7F-840D-C6F3D11E1C75 6F35634D-4017-4C64-A8A7-58BB149712AA FBDF1142-6428-44A7-899D-34A29AF263E9 B031AE24-99E1-4406-9B70-ECDDDEFC0CD8

   

   

 • Abstract Pyjamas

  We’ve been living an early Spring which let us get rid of layers and explore the Spring Light Suits.Such as Pajama Suits which can be worn both in heels or sneakers. Something I have been looking for for so long are these long hair clips which are very IN right now. I choose mines from Zara and I am so glad I found them in Milan.

  So here it is my early spring outfit from La Femme Boutique

  Suit La Femme

  Heels l’identity from @candyshoes

  Bag Tosca Blu

  Hair and Makeup @Gstudio

  Credits @anibarjami

   

  451B2AB4-DEDF-44BA-90F6-E9F1A04EB267 EABAA320-D12A-485E-861B-A8BB75403E5A B37BF32E-75F6-44F5-BDA1-B05CFD41AFE9 8215BC2E-A41C-4FCD-9198-DAE35EA0A53C163B2726-E4B1-4728-9817-0E4E2F0E7911

  64EEDB1E-7501-40A4-BB09-83C6A6687091

 • #pergrate

   

  Barazia mes grave dhe burrave përbën një të drejtë themelore për të gjithë. E duke menduar kështu, vendosem te kontribuojmë dhe angazhohemi duke krijuar nje koleksion me Argjendari Pirro me synim nxitjen dhe respektimin e dinjitetit të Gruas Shqiptare.

  Alba dhe une  jemi dy nena te reja dhe kemi pergjegjesine me te madhe te edukojmë fëmijët tanë; unë 3 vajzat e mia dhe Alba djalin e saj sipas parimeve, vlerave dhe moralit, ku pjesë e rëndësishme e tyre është respektimi i të drejtave të njeriut; respektimi i të drejtave të gruas, si pjesë e të drejtave themelore të individit; barazia, paanshmëria, drejtësia, e kështu me rrallë…

  Me eshte dashur nje rruge e gjate te arrij ku jam sot, te pranoj veten e te pranohem nga te tjeret per te gjitha zgjedhjet e mia. Sot, ju – mbase – shikoni nje grua te forte, te sinqerte me veten dhe me ju, plot vetebesim,  te realizuar ne karriere e me nje familje sic kushdo do e enderronte.

  Por dhe une jam nje grua e cila, ashtu si ju, ka qare eshte thyer, ka përjetuar padrejtësitë dhe eshte zhgenjyer, ka patur pasigurite e veta, frikerat dhe mohimet! Edhe une jam rrezuar e ngritur, kam luftuar me veten, familjen, me opinionin pafundësisht e se fundmi edhe me semundjen.

  Të gjitha këto vështirësi, sic cdo grua shqiptare I përjeton gjatë jetës së saj, në një formë a një tjetër, natyrisht qe i kam ndeshur edhe unë! Por ndryshe nga te tjera, as nuk i kam pranuar pa kushte, apo i kam kthyer kurrizin, as nuk i kam luftuar si „Burrneshe“, por i kam sfiduar, si vajze, si grua, si nene, si qytetare, si blogere, pse jo edhe si shqiptare! Mbase edhe kam zgjedhur dhe vendosur që vështirësitë dhe pengesat e të qënurit grua në Shqipëri, mua do të më bëjnë më të fortë e më të sigurtë në cdo hap timin; personal apo professional.

  Jam këtu, ku jam sot, sepse mendoj që ia kam dalë te dua veten dhe të investoj të vetja cdo ditë, për një mundësi më të mirë, te behem cdo dite nje version me I mire I vetvetes, e te percjellë pozitivitet e drite, duke shfaqur me te miren time ne cdo xhest, mendim, fjale, foto apo sipermarrje.

  Ndjekesit e mi mendojne se jam inspirim per cdo vajze e grua qe I arrin gjerat VETE dhe nuk dorezohet LEHTE.

  Nuk me duket pohim i sinqerte, nese themi qe s´kemi perjetuar secila prej nesh nje forme dhune, fizike apo psikologjike ne nje ambjent ku patriarkaliteti mbizotëron; kujt nga ne nuk I kanë thënë ndonjëherë: – “Mbylle se po flet burri”, “Grate i kane floket e gjata, por mendte e shkurtra”…

  Postulati “Ai qe te rreh te do” tingellon sa folklorik, aq edhe aktualne shoqerine tone;

  Jemi rritur me edukatën se nderin tone na e ruan vellai, babai apo kusheriri, derisa ta dorezohemi „sic i ka hije nje gruaje“ tek burri. Nuk eshte e vertete qe ai qe te rreh te do, PERKUNDRAZI, ai eshte nje frikacak qe në mungesë të argumentit logjik, përdor dhunën fizike, një dembel që për të ushtruar autoritetin e kërkuar nga shoqëria zgjedh rrugën më të lehtë, më të gabuar-dhunën fizike. Dhe TI nuk duhet te heshtesh  para bashkeshortit, shokut, babait, vellait, mesuesit, kolegut, bashkëjetuesit apo kujtdo autoriteti qe cenon dinjitetin tënd, lirinë tënde, mendimin tend. Askush nuk ka përgjegjësi për vlerat dhe moralin personal përvec vetes tonë.

  Liria është e shenjtë! Jeta është e shenjtë! Janë tërësisht personale dhe përgjegjësinë kryesore dhe të vetme e kemi secili prej nesh, për veten tonë; nuk ka, nuk duhet të ketë pabarazi në jetën dhe lirinë e gruas dhe të burrit, liria është e drejtë themelore e individit, pa dallim gjinie, race, seksi, etnie, etj. etj.

  Une kam 3 vajza: Lorest, Sharmin e Damar e mendoj se jam e bekuar e mamaja me lumtur ne bote dhe jam e bindur qe ne jete te treja do bejne zgjedhjet e duhura, ato qe I bejne ato vete te lumtura.

  Gruaja eshte vertet forca me madhe ne kete univers eshte mbartese e detyres se perteritjes se njerezimit dhe kjo detyre jo me kot I eshte dhene asaj. Ne jemi te forta se dime te falim dashuri, dime te respektojme tjetrin, jemi gjithmone te disponueshme edhe kur jemi te lodhura , jemi profesioniste të zonja, dimë të menaxhojmë kohën tonë ndërmjet familjes e karrierës …por gjithka qe duhet te bejme, qe nuk e bejme mjaftueshem eshte te DUAM veten, te krijojmë paqe për veten tonë.

  Nese e dashuron gruan tende dhuroji asaj nje symbol te ketij koleksioni, nese vlereson sakrificen e nenes motres gjyshes dhuroji asaj nje buzeqeshje duke I bere dhurate dicka nga koleksioni PER GRATE. Nese ke nje mike, shoqe qe per ty ka vlere, dhuroji asaj dicka me vlere e aq me mire ti Grua qe je e lumtur  me ate qe shikon ne pasqyre, me ate qe je e ku ke  arritur vete, dhuroji vetes nje bizhu pasi per ne ti vlen. Te gjithe te ardhurat e grumbulluara nga nga fitimi i shitjeve te koleksionit #per grate estela ujka x Pirro Per grate do shkojne ne favor te shoqates VATRA. Vatra operon prej 20 vitesh ne Shqiperi dhe suporton afersisht 350 raste te reja cdo vit!  e mbi 4000 raste ne total. Cdo dite nje grua gjen mbeshtetje dhe perkrahje nga VATRA.

  E ndersa per te gjithe ne qe kemi mundesi te jemi pjese e fushates duke blere kete koleksion e dime fare me mire qe jo te gjitha jane me aq fat sa ne, ndaj ne kete menyre ne mendojme se po I japim dhe atyre pak shprese, një përqafim dhe mundësi për te ardhem, duke i thene qe ne jemi me ju, nuk jeni vetem, qe ka zgjidhje per te mbijetuar cdo vështirësie dhe cdo tragjedie. Ky koleksion eshte PER JU PER GRATE !

  Ne vendosëm të perdorim influencen tone ne dobi te Gruas Shqiptare. Kontribuo edhe ti!!!

  88BD4F61-5588-4896-95ED-67A775E737AB 8237B8BD-4420-4F3D-8A33-DDBAF6BD71E8 13EE8819-8650-4854-8670-9B17A39E7A9667E74CDF-EA36-43E0-9B60-278262CFABBC34783531-D29D-497D-BF80-31AA9E913CAC664CB8C3-CF6D-47FA-A3BE-692B02B293F7E861D504-CD63-4A77-B109-E3CF19A83502D6B08CC6-6743-4A1A-819D-30F3937F0C6F

 • Kriper

  I love to explore new places in town especially if I have special invitation.

  Kriper is the newest place in town with a very delicate style and Italian dishes curated at the finest way.

  We enjoyed a Ladies night out and had a great evening sharing our own experiences and chatting like women do. We didn’t figure out that the time passes so fast and the desert came.

  I wore a velvet mustard maxi dress from BAQA at Kohar and accessories by Pirro. Finally I could put my piercings as well after 2 weeks of provisory ones.

  Credits for Pictures and video Aldi Karaj

   

  60C752C4-76CC-4DB8-92E3-9E84B834423B15395387-E194-4A72-BDFB-A67D2C5973D55E12F2A5-7606-4326-A8FA-F1DBFE82DB5CC278591A-0140-4B1E-A511-7EA399070C61BD4ED042-1353-4D59-9E96-06473031AF70CE57074E-9DF0-4D6E-89F9-0CB910DF0CFB8B13F708-687F-451E-9238-1B7C333FABA095C030B7-D03B-4F4F-93AE-29F1570401C951AA76A9-3845-49CF-BA20-B366EFA1F8E3

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

 • Black Ribbon

  Time after Time i enjoy playing with my hair and now we can say that the best trends are those related to hair.

  From large clips to scarf and ribbons i really think that Hair Accessories are very cool and trendy right now.I tried with a minimal black ribbon from Lindex with a total black outfit Jumpsuit and Minimal Coat.

  Adding a touch of classy attitude with embellished gloves and bag also oversized glasses by Gucci i really feel like rocking again 😀

  Coat MAX & Co

  Jumpsuit Max & Co

  Bag Tosca Blu

  Gloves Tosca Blu

  Eyewear Gucci

  Ribbon Lindex

  Photography by Lorest.S

  _MG_3964 _MG_3955_MG_3953_MG_3996 _MG_3995 _MG_3993 _MG_3991